Köpa bostad i Karlskrona, Blekinge

KONTAKTA OSS

Vår kunskap om den lokala marknaden, etablerat kontaktnät med värderingsmän, kreditgivare, banker, byggnadsingenjörer och andra fastighetsmäklare hjälper Dig till Ditt nya boende.

UNDERSÖKNINGSPLIKT

Som köpare av fastighet/bostadsrätt har Du undersökningsplikt. Om Du själv inte har de kunskaper som krävs bör Du anlita en fackman. Vi ger Dig råd om detta.

OBJEKTBESKRIVNING

Med ledning av säljarens uppgifter upprättas en beskrivning av fastigheten eller bostadsrätten.

Din mäklare kan ge dig information om exempelvis skick, ålder och storlek, vilka eventuella inteckningar, pantsättningar och servitut som belastar fastigheten samt annat som kan vara av intresse för Dig som köpare.

ALDSTENS I KARLSKRONA

BOENDEKOSTNADS-KALKYL

När Du hittat Din bostad gör vi en personlig boendekostnadskalkyl åt Dig. Lämna så noggrann information som möjligt om Din ekonomi.

Kalkylen är ett instrument som hjälper Dig bedöma om Din ekonomi tillåter ett nyförvärv. Den utgör också underlag för bästa möjliga finansiering, där den bl.a. ligger till grund för Dina lånemöjligheter.

AVSLUT

Köpare och säljare har kommit överens om att ingå avtal. Vi som mäklare sammanför båda dessa samt upprättar de handlingar som är nödvändiga för fastighetsaffärer, exempelvis köpekontrakt, köpebrev och likvidavräkning.

Är det någonting i affären Du känner Dig osäker inför, vänder Du Dig med förtroende till oss med Dina frågor.

Genom hela förmedlingsarbetet ska Du känna att Din fastighetsmäklare tryggt och säkert lotsar Dig fram till en bra affär.

TÄNK PÅ

Det är säljaren, inte mäklaren, som avgör vem som blir köpare.

LYCKA TILL MED DITT NYA HEM!